Radiologie Digitală Cluj » Pasc Dental
  • Tel: 0264 590 650 - Mobil: 0753 655 228

Radiologie Digitală Cluj

Servicii Cabinet Stomatologic Cluj | Pașc Dental

Radiografiile dentare au fost si sunt în continuare necesare pentru a stabili un diagnostic dentar corect, sigur si complet.

Radiografia dentara

Radiologie Digitală Cluj
Radiologie Digitală Cluj

Ajută medicul să identifice anumite afecţiuni care nu sunt vizibile în cadrul examenului clinic, cum sunt: cariile interdentare, cariile secundare de sub obturaţii mai vechi, afecţiuni endodontice şi verificarea tratamentului acestora, abcesul dentar, afecţiuni parodontale sau modificări în densitatea osului.

Aparatură Radiologică Digitală

Ceea ce s-a schimbat de-a lungul timpului este aparatura radiologica. Încabinet stomatologie Cluj vom folosi cel mai nou sistem digital de diagnostic de la Vatech Samsung, ultramodern si non-invaziv. Acesta permite o reducere a dozei de radiatie cu pâna la 90%, este blând cu starea generala de sanatate, este precis in diagnostic si prietenos cu mediul înconjurator.

Având propriul aparat de radiodiagnostic digital scurtam numarul sedintelor, nefiind necesara deplasarea dumneavoastra la un alt centru de radiologie si va oferim posibilitatea de a vedea radiografiile dentare Cluj în timp real si de a începe imediat tratamentul stomatologic de specialitate.

Avantaje Radiografii Dentare Digitale

Printre avantajele radiografiei dentare digitale Cluj enumerăm:
  • o rezoluţie mai bună astfel încât să putem mări sau micşora o imagine pentru a vizualiza toate detaliile
  • putem salva şi stoca imaginile
  • ne permite să utilizăm programe diferite pentru fiecare pacient în parte şi să reducem doza de radiaţii chiar şi mai mult pentru copii
  • nu folosim filmul developat clasic care implică substanţe toxice, doar radiologie digitală care este mai puţin nocivă pentru pacient şi mai ecologică
În plus, în cabinetul nostru de stomatologie Cluj Napoca, pacientul este protejat şi cu un şorţ de plumb.
Radiografiile dentare îi sunt prezentate pacientului în cabinetul stomatologic pe ecranele tactile şi le poate primi editate și interpretate prin e-mail, în cazul în care doreşte să le examineze îndeaproape.

Servicii Stomatologice pentru Adulti si Copii

Fie că aveţi nevoie de o plombă, albire dentară, faţetă integral ceramică, aparat ortodontic, implant dentar, chirurgie orală, coroane de porţelan sau zirconiu sau servicii stomatologice Cluj pentru copiii dumneavoastră, noi vă putem ajuta cu siguranţă.
Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru orice întrebare pe care o aveți sau dacă doriţi o programare la Cabinetul de Stomatologie, la numerele de telefon 0264.590.650 şi 0753.655.228.