Protetică Dentară Cluj » Pasc Dental
  • Tel: 0264 590 650 - Mobil: 0753 655 228

Protetică Dentară Cluj

Servicii Cabinet Stomatologic Cluj | Pașc Dental

Afecţiunile grave ale dinţilor duc, de multe ori, la pierderea parţială sau totală a danturii.

Consultatie Stomatologica Gratuita

Protetică Dentară Cluj
Protetică Dentară Cluj

Orice pierdere a unui dinte poate avea ca rezultat bascularea, înclinarea sau migrarea dinţilor vecini sau antagonişti. Acest lucru va duce la apariţia unor spaţii în care va stagna mâncarea. Dintele de pe arcada opusă începe un proces de ieşire din osul maxilar în încercarea de a-şi găsi antagonistul. Dinţii de lângă dintele pierdut suferă şi ei modificări. Tendinţa acestora este de a se înclina spre spaţiul existent. Această înclinare duce la expunerea rădăcinii, acumularea de tartru, apariţia cariilor şi formarea de pungi parodontale. Pierderea mai multor dinţi poate avea ca rezultat incapacitatea de a mesteca şi a vorbi corect. Deasemenea, pierderea unui dinte sau a mai multora determină prăbuşirea ocluziei (muşcăturii) ceea ce poate determina stress in articulaţii, disfuncţii ale muşchilor faciali, asimetrii, precum şi o reducerea a dimensiunii feţei. Acest fapt determină un aspect îmbătrânit şi o accentuare a liniilor fizionomiei.

Tratamente Protetice Cluj

Cu ajutorul tratamentelor protetice Cluj se realizează refacerea dinţilor nefuncţionali şi înlocuirea celor deja pierduţi. Rolul lucrărilor protetice este identic cu cel al dinţilor naturali, adică trebuie să asigure o masticaţie funcţională şi un aspect plăcut pe termen lung.

Cabinet de Protetică Dentară Cluj

Cabinetul de protetică dentară Cluj PAŞC DENTAL realizează în propriul laboratorul tehnica dentara Cluj, precum şi în colaborare cu laboratoare de tehnică dentară care satisfac nivelul nostru de exigenţă, o gamă variată de lucrări protetice fixe şi mobilizabile conform standardelor europene, cu materiale de cea mai bună calitate:
  • Lucrări protetice (coroane, punţi) metaloceramice
  • Lucrări protetice integral ceramice – zirconiu
  • Coroane integral ceramice
  • Faţete ceramice
  • Lucrări protetice pe implante
  • Proteze scheletate clasice sau cu sisteme speciale
  • Proteze mobile parţiale sau totale

Servicii Stomatologice pentru Adulti si Copii

Fie că aveţi nevoie de o plombă, albire dentară, faţetă integral ceramică, aparat ortodontic, implant dentar, chirurgie orală, coroane de porţelan sau zirconiu sau servicii stomatologice Cluj pentru copiii dumneavoastră, noi vă putem ajuta cu siguranţă.

Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru orice întrebare pe care o aveți sau dacă doriţi o programare la Cabinetul de Stomatologie, la numerele de telefon 0264.590.650 şi 0753.655.228.