Fațete dentare Cluj

fatete dentare cluj pret

SERVICII

  • Fațete dentare asistate de microscop
  • Tehnologie de cosmetică dentară și materiale de ultimă generație
  • Precizie, durabilitate și estetică de neegalat
  • Fațete compozite cu aspect natural, de lungă durată și confortabile
  • Obțineți un zâmbet de Hollywood! Programați o consultație în Cluj

Fațete de porțelan Cluj Napoca

Vă putem oferi zâmbetul la care ați visat întotdeauna prin aplicarea de fațete dentare în clinica noastră din Cluj Napoca, de către medicul stomatolog Dr. Chiș Daniela, medic cu experiență vastă în domeniul esteticii dentare. 

Pacienții din Cluj aleg pentru fațete dentare expertiza medicului nostru stomatolog datorită celor 18 ani de experiență în estetica dentară și rezultatelor extraordinare obținute pentru îmbunătățirea zâmbetului a mii de pacienți. Cu comportamentul său calm și relaxat, dr. Chiș reușește la fiecare tratament de aplicare a fațetelor dentare să ofere o experiență lipsită de stres, chiar și pentru cei mai anxioși dintre pacienți.

Când recomandăm fațetele dentare

Fațetele dentare sunt pelicule foarte fine realizate din ceramică de înaltă calitate care se aplică pe suprafața naturală a dinților pentru a le îmbunătăți aspectul. Prin intermediul faţetelor dentare ceramice redăm aspectul estetic frumos al dinţilor frontali, într-un mod delicat şi minim invaziv. Recomandăm această procedură stomatologică în următoarele situații:

  • Dinți fracturați, sparți, ciobiți (care nu afectează structura dintelui);
  • Dinți foarte mici cu spații mari între ei;
  • Dinți colorați la care albirea dentară nu a oferit rezultatele dorite.

Folosind o matriță precisă a dinților tăi, tehnicianul nostru dentar realizează manual fiecare fațetă, personalizată special dupa dimensiunile dinților. Se acordă maximă atenție fiecărei etape și este un proces extrem de migălos. Noi le considerăm opere de artă! Pacienții noștri apreciază de fiecare dată rezultatele remarcabile pe care le obțin.

Hollywood Smile – Fațete pentru zâmbetul de Hollywood

Multe persoane vor să își pună fațete dentare pentru că își doresc un zâmbet ca al actorilor de la Hollywood sau al vedetelor TV.  De aici vine și numele de Hollywood smile, folosit de multe ori pentru a descrie unele tipuri de fațete. Multe celebrități au apelat la fațete dentare pentru a obține un zâmbet perfect, dintre care amintim: Demi Moore, George Clooney, Nicholas Cage, Hilary Duff, Cardi B, Miley Cyrus.

De ce să alegeți fațete dentare aplicate în Cluj la clinica Pașc Dental ?

➤Utilizăm ceramică E-max Press – porțelan pur, fără substrat metalic sau zirconiu

➤Aspect natural al dinților, rezultate impecabile

➤Te ghidăm pe tot parcursul procesului de aplicare a fațetelor dentare

➤Îți explicăm fiecare etapă a tratamentului

➤Ai parte de o experiență confortabilă

➤Stomatolog profesionist, experiență 18 ani în domeniu

Programează-te astăzi la o consultație și vino să stabilești împreună cu medicul stomatolog care este procedura cea mai potrivită pentru a obține zâmbetul pe care îl visezi. 

Coroane si fatete Emax
Coroane si fatete Emax

E timpul pentru o consultaţie?