Estetică Dentară Cluj » Pasc Dental
  • Tel: 0264 590 650 - Mobil: 0753 655 228

Estetică Dentară Cluj

Servicii Cabinet Stomatologic Cluj | Pașc Dental

Un zâmbet atractiv reprezinta cea mai facila metoda de comunicare

Estetică Dentară

Estetică Dentară Cluj

Un zâmbet atractiv reprezintă cea mai facilă metodă de comunicare. Pentru că unul din primele lucruri pe care le observăm la întâlnirea cu o persoană este zâmbetul. Dinţii frumoşi sunt la modă, dau senzaţia de sănătate, vitalitate şi atractivitate. In timp ce în trecut dinţii aliniaţi şi albi erau o raritate, în prezent fac parte din aspectul de zi de zi. Nu numai în publicitate sunt un must. Un zâmbet luminos vă ajută să vă simţiţi mai bine in pielea dumneavoastră, să căpătaţi încredere in propriile forţe şi să nu aveţi reţineri niciodată de o primă întâlnire cu cineva necunoscut. Tot mai mulţi oameni acordă o tot mai mare importanţă dinţilor albi şi strălucitori, cerinţele estetice au crescut considerabil şi astfel stomatologia modernă oferă acum soluţii care nu erau posibile în urmă cu câţiva ani. Vă oferim tratamente stomatologice Cluj, individualizate printr-o gama variată de soluţii – alinierea dinţilor, albirea dentară, obturaţii estetice (plombe de porţelan), faţete ceramice, coroane integral ceramice, coroane ceramicepe suport de zirconiu, bijuterii dentare.

Fatete Ceramice Dentare

Faţetele ceramice, aşa numitele veneers, sunt metoda cea mai delicată şi minim invazivă de a reda aspectul estetic frumos la dinţii frontali. Faţetele dentare sunt foiţe foarte subţiri de ceramică produse în laborator tehnica dentara Cluj şi lipite adeziv de suprafaţa frontală a dinţilor.
Marele avantaj al faţetelor ceramice este că, datorită grosimii foarte reduse pe care o au, necesită şlefuirea unei cantităţi foarte mici de smalţ. Considerate cele mai estetice restaurări, faţetele dentare sunt cea mai bună soluţie pentru a corecta:

  •  forme şi dimensiuni inestetice ale anumitor dinţi – dinţi tociţi, dinţi prea scurţi
  •  spaţii interdentare inestetice ( strungăreaţă )
  •  înghesuiri dentare minore
  • discromii (modificări de culoare) reduse şi medii datorate tratamentelor endodontice, medicamentelor (tetraciclina) sau fluorozei
  •  traumatisme dentare – dinţi fisuraţi sau fracturaţi
  •  leziuni carioase însoţite de pierderi moderate de substanţă dentară
  •  dinţi cu textură de suprafaţă neomogenă – dinţi cu eroziunea smalţului, hipoplazii de smalţ, amelogeneză imperfectă

Coroane Ceramice

Coroanele ceramice cu sau fără metal sunt restaurările protetice folosite atunci când distrucţia dintelui este mare sau modificarea de culoare este accentuată şi este imposibilă aplicarea faţetelor ceramice. Ceramica integrală şi zirconiul reprezintă acum cele mai avansate materiale dentare cu care se poate obţine un rezultat estetic excelent şi o fidelitate maximă – lucrari protetice Cluj Napoca.
Există o diversitate de materiale şi de tehnici utilizate pentru realizarea coroanelor integral ceramice, în funcţie de cerinţele particulare ale cazului  –  prin presare, ardere sau frezare computerizată. Zirconiul devine rapid materialul de elecţie în stomatologia estetică, fiind ideal pentru coroanele realizate la dinţii frontali. Acesta asigură o biocompatibilitate ridicată cu ţesuturile din cavitatea orală, nu determină reacţii gingivale (gingia înnegrită în jurul coroanei) sau alergii. Inlocuind suportul metalic, zirconiul are o transluciditate similară cu cea a dinţilor naturali oferind astfel o estetică superioară. De asemenea rezistenţa mecanică superioară a zirconiului duce la durabilitatea coroanei, zirconiul putând să suporte uzura zilnică fără a se fractura.
Alegerea unui anumit tip de coroană dentară trebuie să ia în considerare rezistenţa, aspectul estetic, abrazivitatea materialului si depinde de gradul de pregătire al medicului si al tehnicianului dentar.

Bijuterii Dentare

Bijuteriile dentare reprezintă o metodă de a pune în evindenţă dinţii frumoşi – stomatologie estetica Cluj. Aceste mici bucăţele strălucitoare sunt confecţionate din materiale special create pentru a nu leza ţesuturile moi ale cavităţii orale. După efectuarea unei igienizări profesionale bijuteria dentară se fixează în poziţia dorită de pacient printr-o procedură simplă şi nedureroasă, care nu necesită prepararea mecanică a dintelui.

Servicii Stomatologice pentru Adulti si Copii

Fie că aveţi nevoie de o plombă, albire dentară, faţetă integral ceramică, aparat ortodontic, implant dentar, chirurgie orală, coroane de porţelan sau zirconiu sau servicii stomatologice Cluj pentru copiii dumneavoastră, noi vă putem ajuta cu siguranţă.
Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru orice întrebare pe care o aveți sau dacă doriţi o programare la Cabinetul de Stomatologie, la numerele de telefon 0264.590.650 şi 0753.655.228.