Aparate Dentare Cluj » Pasc Dental
  • Tel: 0264 590 650 - Mobil: 0753 655 228

Aparate Dentare Cluj

Servicii Cabinet Stomatologic Cluj | Pașc Dental

Ortodontia este o specializare a medicinei dentare care se ocupa de corectarea anomaliilor dento-maxilare

Tratamentul Ortodontic poate fi efectuat cu succes la orice vârsta

Aparate Dentare Cluj

Aparate Dentare Cluj

Ortodontia este o specializare a medicinei dentare care se ocupă de corectarea anomaliilor dentomaxilare, altfel spus îndreptarea şi corectarea pozitiei dintilor, reglarea ocluziei (muşcăturii) şi a rapoartelor dintre cele două maxilare.
Pe lângă aspectul inestetic, dinţii strâmbi favorizează retenţia alimentelor, sunt mai greu de îngrijit, pot fi pierduţi mai repede şi suprasolicită muşchii masticatori ceea ce poate duce la probleme de articulaţii şi chiar la dureri de cap, dureri la nivelul gâtului, umărului şi spatelui. Funcţia masticatorie este afectată ducând la tulburări gastro-intestinale.
Avantajele tratamentului ortodontic includ o mai bună sănătate orală, un aspect mai plăcut şi o durabilitate mai mare a dinţilor.

Ortodonţia modernă nu mai e “doar pentru copii”. Tratamentul ortodontic poate fi efectuat cu succes la orice vârstă, în ultimii ani înregistrându-se o creştere a numărului pacienţilor adulţi. Nu sunteţi niciodată prea în vârstă pentru a face tratament ortodontic!

Ortodonţia a cunoscut o mare dezvoltare în ultimii ani ducînd astfel la corectarea fără durere a anomaliilor dento-maxilare şi reducînd la minimum disconfortul estetic şi fonetic. Lăsate netratate, multe probleme ortodontice se agravează. Tratamentul făcut de un medic specialist ortodont Cluj este deseori mai puţin costisitor şi mai durabil decât tratamentul dentar suplimentar necesar pentru a trata problemele mai grave care se pot dezvolta în anii următori. De asemenea, se pot utiliza avantajele aparatelor ortodontice la pacienţii care vor beneficia de tratament protetic, în vederea redistribuirii spaţiului existent pe arcade.

Aparatele ortodontice sunt mobile sau fixe. Cele mobile rezolvă cazuri simple de înghesuiri sau spaţieri uşoare la vârste mici şi se pot scoate de pe dinţi oricând doreşte pacientul. Cele fixe rezolvă cazuri complicate, sunt cimentate pe dinţi si nu pot fi îndepărtate decât de medic la finalul tratamentului.
Durata unui tratament ortodontic variază între 1 şi 3 ani în funcţie de creştere şi de dificultatea problemelor existente la fiecare pacient. Cooperarea pacientului este deosebit de importantă în obţinerea unui rezultat final corect. Sunt necesare vizite periodice la cabinet ortodontie Cluj Napoca şi o igienă dentară riguroasă.
Ortodonţia de ultimă generaţie cuprinde o gamă largă de aparate dentare Cluj, ce de la caz la caz sunt alese de către medicul ortodont Cluj Napoca, împreună cu pacientul.

În cabinetul stomatologic Cluj Pașc Dental puteţi beneficia de o gamă variată de aparate ortodontice. Bracket-urile din metal au alternativa unor bracket-uri din ceramică de culoarea dinţilor, rezultatul tratamentului ortodontic fiind foarte bun, iar estetica îmbunătăţită semnificativ.  Ne bucurăm să vă putem oferi un set variat de opţiuni de tratament ortodontic, cum ar fi de exemplu aparatele dentare fizionomice, ceramice şi transparente sau metalice autoligaturante, sistemul Saphir Ice şi Damon Clear sau ortodonţia linguală cu aparate ortodontice invizibile gen Incognito.

Fie că aveţi nevoie de o plombă, albire dentară, faţetă integral ceramică, aparat ortodontic, implant dentar, chirurgie orală, coroane de porţelan sau zirconiu sau servicii stomatologice Cluj pentru copiii dumneavoastră, noi vă putem ajuta cu siguranţă.
Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru orice întrebare pe care o aveți sau dacă doriţi o programare la Cabinetul de Stomatologie, la numerele de telefon 0264.590.650 şi 0753.655.228.