Albirea Dinților Cluj » Pasc Dental
  • Tel: 0264 590 650 - Mobil: 0753 655 228

Albirea Dinților Cluj

Servicii Cabinet Stomatologic Cluj | Pașc Dental

Cea mai uşoară metodă de a reveni la un zâmbet strălucitor este albirea dinților cluj

Pentru a avea cele mai bune rezultate de albirea dintilor cu câteva zile înainte de şedinţa se va programa obligatoriu o şedinţă de igienizare profesională.

Ce trebuie să știți despre albirea dinților?

Albirea Dintilor ClujZâmbiţi şi lumea va zâmbi inapoi. Dinţii sănătoşi, albi şi strălucitori atrag ca un magnet. Cu toate acestea, chiar dacă sunt sănătoşi dinţii pot suferi în timp modificări de culoare. Cauzele acestei modificări pot fi de natură diferită. Anumite medicamente, cariile dentare sau vârsta colorează dinţii din interior, pigmentarea externă este cauzată de consumul de cafea, ceai, nicotină, vin roşu, precum şi de anumiţi coloranţi alimentari. Cea mai uşoară metodă de a reveni la un zâmbet strălucitor este albirea. Aceasta se poate realiza prin sisteme profesionale de albire în cabinetul stomatologic Cluj Napoca sau prin sistemele de albire acasă.

Efectuată in cabinetul stomatologicalbirea este mult mai rapidă. Obrajii şi buzele sunt protejate de sisteme speciale iar gingia este acoperită cu un gel de protecţie care se va întări cu ajutorul lămpii de fotopolimerizare. Astfel gelul de albire acţionează doar pe dinţi, poate avea o concentraţie mai mare iar lampa cu lumină UV accelerează procesul de albire. In decurs de 1-2 ore dorinţa de a avea dinţi albi se poate împlini.
Albirea dintilor, acasă se face cu ajutorul unor gutiere special confecţionate, pe o perioadă de 7 pâna la 14 zile. Durata de purtare a gutierelor diferă în funcţie de concentraţia gelului de albire între 4-6 ore, respectiv întreaga noapte.

Studiile au demonstrat că, făcută în mod corect albirea dentara nu este dăunătoare. In timpul tratamentului de albire poate să apară sensibilitatea dentară, aceasta este însă tranzitorie şi dispare de regulă după câteva zile. Se pot albi inclusiv dinţii care şi-au modificat culoarea datorită tratamentelor de canal doar că in acest caz vorbim despre o albire internă.

Chiar dacă dinţii sunt perfect sănătoşi, albirea nu trebuie făcută mai des decât o dată pe an, după principiul că tot ce e făcut în exces produce daune iar o albire făcută corect durează 2-3 ani fără a fi nevoie de-a repeta procedeul.

Vă sfătuim cu plăcere cu privire la durata şi metodele tratamentului de albire dinti Cluj potrivit pentru Dvs. precum şi despre opţiunile suplimentare pentru uz casnic.