Albire dinți Cluj - Albire dentară profesională

SERVICII

Albire dinți Cluj cu cele mai performante sisteme și materiale

Dacă sunteți nemulțumit de culoarea dinților dumneavoastră și doriți să aveți un zâmbet mai alb și strălucitor, suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți rezultatele dorite.

La clinica noastră stomatologică din Cluj, oferim o gamă variată de tratamente de albire a dinților, care sunt personalizate pentru fiecare pacient în parte. Din echipa Pașc Dental fac parte medici stomatologi cu experiență îndelungată în albirea dentară care utilizează cele mai moderne tehnologii și materiale de înaltă calitate pentru a obține cele mai bune rezultate.

Abordăm și cele mai dificile cazuri de colorații ale dinților, în timp ce dumneavoastră beneficiați de o experiență confortabilă și plăcută în timpul tratamentului de albire dentară. Disconfort minim.

Dacă dorești să obții un zâmbet impecabil, programarea unei consultații cu unul dintre medicii noștri stomatologi experimentați este primul pas.

Nu mai aștepta să ai un zâmbet frumos și strălucitor. Programează-te acum la clinica noastră stomatologică din Cluj și lasă-ne să te ajutăm să obții zâmbetul la care visezi!

Am ajutat mulți pacienți să își recapete încrederea în zâmbetul lor.  Iată doar câțiva dintre pacienții noștri mulțumiți și rezultatele extraordinare obținute:

Albire dentară profesională în Cluj - înainte și după tratament

Înainte

După

Înainte

După

Albirea dinților reprezintă cea mai simplă  și eficientă metodă de a obține rapid un zâmbet alb și frumos. Dinţii sănătoşi, albi şi strălucitori atrag ca un magnet. Cu toate acestea, chiar dacă sunt sănătoşi, dinţii pot suferi în timp modificări de culoare. Cauzele acestei modificări pot fi de natură diferită: anumite medicamente, cariile dentare sau vârsta colorează dinţii din interior, pigmentarea externă este cauzată de consumul de cafea, ceai, nicotină, vin roşu, precum şi de anumiţi coloranţi alimentari. Cea mai uşoară metodă de a reveni la un zâmbet strălucitor este albirea dentară  – fie că vorbim de albire dinţi acasă sau la clinica Paşc Dental în Cluj Napoca.

Efectuată in clinica noastră în Cluj, albirea dentară este mult mai rapidă. Obrajii şi buzele sunt protejate de sisteme speciale, iar gingia este acoperită cu un gel de protecţie care se va întări cu ajutorul lămpii de fotopolimerizare. Astfel, gelul de albire acţionează doar pe dinţi si poate avea o concentraţie mai mare, iar lampa cu lumină UV accelerează procesul de albire a dinţilor. În decurs de 1-2 ore, dorinţa dumneavoastră de a avea dinţi mai albi se poate împlini la clinica stomatologică Paşc Dental.

Albirea dinţilor acasă se face cu ajutorul unor gutiere special confecţionate, pe o perioadă de 7 până la 14 zile. Durata de purtare a gutierelor diferă în funcţie de concentraţia gelului de albire, între 4-6 ore, respectiv întreaga noapte.

Studiile au demonstrat că, făcut în mod corect, tratamentul de albire profesională a dinților nu este dăunător. În timpul tratamentului de albire dentară poate să apară sensibilitatea dentară – aceasta este, însă, tranzitorie şi dispare, de regulă, după câteva zile. Se pot albi inclusiv dinţii care şi-au modificat culoarea datorită tratamentelor de canal, doar că, in acest caz, vorbim despre o albire internă. Chiar dacă dinţii sunt perfect sănătoşi, albirea dentară nu trebuie făcută mai des decât o dată pe an, după principiul că tot ce e făcut în exces produce daune, iar o albire făcută corect rezistă 2-3 ani fără a fi nevoie de a repeta procedeul.

Pentru a avea cele mai bune rezultate de albire a dinţilor în Cluj, cu câteva zile înainte de şedinţă se va programa obligatoriu o şedinţă de igienizare profesională.

Echipa noastră vă va sfătui cu plăcere cu privire la durata şi metodele tratamentului de albire dinţi potrivite pentru dumneavoastră.

Tarife albire dinți Cluj:

Tratament de albire profesională office1000 lei
Tratament de albire profesională home (fara gutiere)700 lei
Albire endo / dinte150 lei
Gutiere pentru albire / arcadă200 lei
Albire laser1400 lei

E timpul pentru o consultaţie?