Albire dinti Cluj - Albire dentară profesională

SERVICII

Ce trebuie să știți despre albirea dinților?

Zâmbiţi şi lumea va zâmbi înapoi!

Albirea dinților reprezintă cea mai simplă  și eficientă metodă de a obține rapid un zâmbet alb și frumos. Dinţii sănătoşi, albi şi strălucitori atrag ca un magnet. Cu toate acestea, chiar dacă sunt sănătoşi, dinţii pot suferi în timp modificări de culoare. Cauzele acestei modificări pot fi de natură diferită: anumite medicamente, cariile dentare sau vârsta colorează dinţii din interior, pigmentarea externă este cauzată de consumul de cafea, ceai, nicotină, vin roşu, precum şi de anumiţi coloranţi alimentari. Cea mai uşoară metodă de a reveni la un zâmbet strălucitor este albirea dentară  – fie că vorbim de albire dinţi acasă sau la clinica Paşc Dental în Cluj Napoca.

Cum se face albirea dentară?

Efectuată in clinica noastră în Cluj, albirea dentară este mult mai rapidă. Obrajii şi buzele sunt protejate de sisteme speciale, iar gingia este acoperită cu un gel de protecţie care se va întări cu ajutorul lămpii de fotopolimerizare. Astfel, gelul de albire acţionează doar pe dinţi si poate avea o concentraţie mai mare, iar lampa cu lumină UV accelerează procesul de albire a dinţilor. În decurs de 1-2 ore, dorinţa dumneavoastră de a avea dinţi mai albi se poate împlini la clinica stomatologică Paşc Dental.

Albirea dinţilor acasă se face cu ajutorul unor gutiere special confecţionate, pe o perioadă de 7 până la 14 zile. Durata de purtare a gutierelor diferă în funcţie de concentraţia gelului de albire, între 4-6 ore, respectiv întreaga noapte.

Este dăunător tratamentul de albire a dinților?

Studiile au demonstrat că, făcut în mod corect, tratamentul de albire profesională a dinților nu este dăunător. În timpul tratamentului de albire dentară poate să apară sensibilitatea dentară – aceasta este, însă, tranzitorie şi dispare, de regulă, după câteva zile. Se pot albi inclusiv dinţii care şi-au modificat culoarea datorită tratamentelor de canal, doar că, in acest caz, vorbim despre o albire internă. Chiar dacă dinţii sunt perfect sănătoşi, albirea dentară nu trebuie făcută mai des decât o dată pe an, după principiul că tot ce e făcut în exces produce daune, iar o albire făcută corect rezistă 2-3 ani fără a fi nevoie de a repeta procedeul.

Pentru a avea cele mai bune rezultate de albire a dinţilor în Cluj, cu câteva zile înainte de şedinţă se va programa obligatoriu o şedinţă de igienizare profesională.

Echipa noastră vă va sfătui cu plăcere cu privire la durata şi metodele tratamentului de albire dinţi potrivite pentru dumneavoastră.

Tarife albire dinți Cluj:

Tratament de albire profesională office1000 lei
Tratament de albire profesională home (fara gutiere)700 lei
Albire endo / dinte150 lei
Gutiere pentru albire / arcadă120 lei

Albire profesionala a dintilor - Inainte si Dupa

Înainte

După

Înainte

După

E timpul pentru o consultaţie?

Aveți o întrebare?