În luna iubirii venim cu oferte pentru DOI

Cadoul pentru persoana iubită poate fi chiar aici. Sau oportunitatea perfectă pentru a te reîndrăgostit de zâmbetul tău.
Astfel, vă puteți bucura de un plus de strălucire a zâmbetului, cu oferta noastră de:

* Oferta este valabilă până pe data de
29 Februarie 2024

Înscrie-te acum!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.


  Ce înseamnă igienizarea dentară profesională?

  Igienizarea dentară profesională ajută atât la sănătatea danturii, cât şi împotriva mirosului neplăcut din gură. Este o măsură importantă care trebuie repetată periodic pentru a asigura succesul pe termen lung. Pentru a reuşi acest lucru, vă propunem să faceţi parte din programul nostru special de profilaxie şi să vă bazaţi pe noi că vă reamintim de următoarea programare la control la fiecare 6 luni. Cu ajutorul acestui program am obţinut rezultate bune, am tratat la timp afecţiunile existente şi am prevenit apariţia altora.

  Ce trebuie să știi despre albirea dinților?

  Albirea dinților reprezintă cea mai simplă și eficientă metodă de a obține rapid un zâmbet alb și frumos. Dinţii sănătoşi, albi şi strălucitori atrag ca un magnet. Cu toate acestea, chiar dacă sunt sănătoşi, dinţii pot suferi în timp modificări de culoare. Cauzele acestei modificări pot fi de natură diferită: anumite medicamente, cariile dentare sau vârsta colorează dinţii din interior, pigmentarea externă este cauzată de consumul de cafea, ceai, nicotină, vin roşu, precum şi de anumiţi coloranţi alimentari. Cea mai uşoară metodă de a reveni la un zâmbet strălucitor este albirea dentară – fie că vorbim de albire dinţi acasă sau la clinica Paşc Dental în Cluj Napoca

  Before and After
  Before and After
  Before and After