Dotari Cabinet Stomatologic Cluj » Pasc Dental
  • Tel: 0264 590 650 - Mobil: 0753 655 228

Dotari Cabinet Stomatologic

Dotarile Cabinetului Stomatologic Cluj-Napoca Pașc Dental

Unit dentar A-dec 500 – Detaliile fac diferenta

Scaunele din cabinetul nostru sunt realizate în Statele Unite și reprezintă cel mai avansat produs creat vreodată de A-dec. Prezintă un aspect stilat și maxim de confort pentru pacient. Preocuparea pentru sănătatea Dumneavoastră, ne-a împins spre achiziționarea acestor scaune, care se diferențiază foarte mult de cele regăsite în cabinetele sau clinicile din țară. Detaliile ergonomice fac diferența, permițându-ne să vă oferim servicii de calitate fără dureri musculare sau articulare ulterioare.

Datorită științei, prin “harta punctelor de presiune”, pacientul nostru este răsfățat! Cu ajutorul acestei hărți a fost posibilă identificarea ariilor cheie ale scaunului care necesitau forme cu suport întărit, oferind astfel o susținere confortabilă de-a lungul întregului corp al pacientului.

Controlul Infectiei

Asepsia reprezintă o prioritare pentru cabinetul stomatologic Pașc Dental, fără excepții, mai ales când vine vorba despre protejarea sursei de apă. Abordarea A-dec este simplă: echipamentele sunt proiectate în așa fel încât apa să rămână curată și înafara pericolului de contaminare, având un sistem special de auto dezinfecție.
Toate piesele de mână sunt prevăzute cu fibră optică pentru o mai bună vizibilitate a medicului stomatolog. Scaunele din cabinet sunt dotate cu monitoare performante și camere intraorale  cu rezoluție ridicată.

Sistem complet de tratament endodontic Sybron Endo produs în SUA, compus din:
·         Sistem de diagnostic care conține apex locator și scanner de vitalitate pulpară
·         Sistem de obturație radiculară tridimensională cu gutapercă fluidă la cald

Apex locatorul este un dispozitiv electronic folosit în endodonție, pentru a determina poziția foramenului apical și a stabili astfel, precis și eficient lungimea canalului radicular. Atunci când preparăm un canal este necesar să ajungem la vârf (apex), eficient și cu acuratețe. A 4-a generație de apex locatoare Sybron Endo prezintă un progres major în tehnologia software și hardware.
Piesa contraunghi cu reducţie special concepută cu cap mic pentru a ajuta medicul în prepararea canalelor radiculare precis, delicat și mai eficient decât sistemele convenționale.

Elements Obturation Unit reprezintă cea mai avansată tehnologie de obturare radiculară tridimensională cu gutapercă fluidă la cald a spațiului endodontic. Cu ajutorul lui se realizează sigilarea etanșă și corectă a spațiului endodontic și obturarea canalelor laterale, prin injectarea materialului de obturație în stare fluidă, la o temperatură și cu o viteză constantă pe tot parcursul utilizării.

Lupe endodontice pentru o vizualizare mărită a canalului radicular asociate cu un sistem adițional de iluminare, ideal pentru iluminarea în întregime a cavității dintelui.

Servotome este un echipament electro – chirurgical de înaltă frecvență folosit la incizii în scopul de a aplica un tratament rapid și în totală siguranță, realizat de un producător de frunte cu o experiență de peste 20 de ani în aparatura dentară – Satelec, Franța.

Air-Flow este un aparat de profilaxie dentară care pulverizează, cu o presiune ridicată, un jet de particule abrazive de aer și bicarbonat de sodiu cu apă, îndepărtând foarte eficient colorațiile rezistente, petele și placa bacteriană.

Radiografia dentară realizată direct la Cabinetul de Stomatologie Pașc Dental ajută medicul să identifice unele dintre cele mai comune probleme: caria dentară, abcesul dentar sau modificări în densitatea osului.

La cabinetul Pașc Dental se folosește cel mai nou sistem digital de diagnostic de la Vatech Samsung, care permite o reducere a dozei de radiație cu până 90%, este blând cu starea generală de sănătate, este precis în diagnostic și prietenos cu mediul înconjurător. EzSensor reprezintă ultima tehnologie de senzor digital intraoral cu forme rotunjite pentru maximizarea confortului pacientului.

O imagine valoreaza cât o mie de cuvinte!

Camera intraorală ne permite să obținem o imagine mai detaliată din interiorul cavității orale și ne ajută astfel la punerea unui diagnostic rapid și efectuarea unui tratament stomatologic precis. Imaginile sunt afișate pe monitor, astfel încât să puteți vedea și dumneavoastră exact ceea ce vedem și noi. Prin utilizarea tehnologiei moderne vă ajutăm să înțelegeți mai bine ceea ce facem și să fiți implicat direct în îngrijirea danturii dumneavoastră. Camera intraorală a devenit indispensabilă în cabinetul nostru stomatologic. Datorită acestei tehnologii avem acum posibilitatea de a compara situația inițială și finală din cavitatea bucală, putem stoca imaginile și le putem utiliza pentru tratamentul în curs de desfășurare. Cu camera intraorală tratamentul devine o reală experiență. Pacienții noștri sunt încântați de acest serviciu, privindu-l într-un mod

Sistem Integrat de Dezinfecţie şi Sterilizare

Deoarece procesul de sterilizare este extrem de important, cabinetul nostru a ales să achiziționeze cea mai performantă și sigură aparatură de pe piață: sistemul integrat de dezinfecție și sterilizare marca Melag, din Germania, care îmbină calitatea cu respectul pentru cele mai înalte standarde de siguranță, fiind considerat la cel mai înalt nivel tehnic, pe plan mondial.

Sistem de Sterilizare  Vakuclav  B+

Norma europeană EN 13060 impune o nouă tehnică pentru sterilizatoarele mici cu aburi (autoclave) și folosirea sistemului corect de sterilizare pentru instrumentele corespunzătoare, utilizate în cabinetele stomatologice – autoclavele din “Clasa B”, autoclave de ultimă generație pentru sterilizare prin căldură umedă. Autoclavele de clasă B îndeplinesc cele mai dificile cerințe privind sterilizarea încărcăturilor din cabinetele medicale. Prin aceasta, instrumentele cavitare dar și instrumentele aflate în toate tipurile de ambalaje, pot fi sterilizate sigur. Fiecare sterilizare este testată individual cu ajutorul testelor de sterilizare și a markerilor de pe foliile în care acestea sunt împachetate, iar imprimanta autoclavului imprimă toți parametrii de presiune, temperatură, timp și stadiu, eliminând orice urmă de îndoială asupra sterilizării.

Pregătirea corespunzătoare a instrumentelor înainte de sterilizare, capătă o însemnătate din ce în ce mai mare. În cele mai multe cabinete medicale, această îngrijire încă se realizează manual. Această metodă ascunde riscuri de curățare incorectă sau îngrijire defectuoasă. Acestea sunt eliminate odată cu aparatul Melaclean, acesta curăță, clătește și usucă instrumentele 100% automat. Procesul automat și standardizat înseamnă cea mai înaltă siguranță.

Deoarece în intervalul dintre scoaterea din autoclav și folosire, instrumentarul trebuie păstrat astfel încât să fie ferit de contaminare, aparatul de sudat folii Melaseal sigilează instrumentele în folie transparentă care împiedică pătrunderea microbilor și este rezistent la rupere, păstrând astfel ambalajul steril pe o perioadă îndelungată de timp.

Assistina este un sistem automat de curățare și lubrifiere a pieselor de mână înaintea sterilizării.