Căutaţi o clinică stomatologică aproape de dumneavoastră,
în zona cartierelor Mărăşti, Gheorgheni sau Între Lacuri?

Suntem o echipă de medici specialişti care munceşte cu pasiune şi îşi doreşte să combată frica pacienţilor de medicul stomatolog. Facem asta printr-o abordare umană – explicăm în detaliu procedurile şi definim împreună un plan de tratament dentar personalizat încă de la prima dumneavoastră vizită în cabinet. 

 

Clinica stomatologică Paşc Dental a fost înfiinţată în anul 1993 cu o viziune clară: aceea de a oferi servicii stomatologice complete şi a transforma vizita la medicul stomatolog într-o experienţă plăcută. În ultimii ani, echipa noastră de medici stomatologi a crescut constant, oferindu-ne posibilitatea de a introduce tratamente din ce în ce mai variate. 

Interesul constant pentru educație medicală continuă a impus participarea la cursuri postuniversitare și congrese internaționale, echipa noastră fiind astfel la curent cu cele mai noi metode de diagnostic și tratament, precum și cu cele mai recente metode de sterilizare și igienă în domeniul stomatologiei moderne, care se practică la Pașc Dental.

 

Apreciați un medic stomatolog care să vă ofere consiliere detaliată, să vă asculte, să vă răspundă la toate întrebările și să vă ofere un tratament individualizat într-o atmosferă personală? Atunci, la clinica stomatologică Pașc Dental din Cluj sunteți în locul potrivit!

Principiile care ne ghidează activitatea zilnic, atât în echipa noastră, cât şi în relaţia cu pacienţii noştri sunt:

Încercăm să tratăm fiecare dinte ca și cum ar fi al nostru. Explicăm fiecare procedură şi stabilim împreună cu dumneavoastră cel mai potrivit plan de tratament pentru a aduce rezultate bune în timp.

Încrederea și siguranța stau la baza cooperării noastre cu pacienții – vă întâmpinăm cu cea mai mare stimă, vă oferim maximă atenție, sfaturi medicale profesionale corecte și de încredere.

Credem cu tărie că o dantură sănătoasă nu se tratează, ci se întreţine prin consultaţii periodice şi acţiuni preventive care, în viitor, vor însemna mai puţină durere, costuri mai reduse şi mai puţine vizite de urgenţă la medicul stomatolog.

În cadrul clinicii stomatologice Paşc Dental din Cluj-Napoca vă oferim:

Tratamente de albire şi detartraj, obturaţii (plombe), implanturi dentare, endodonție, ortodonție – aparate dentare, stomatologie pediatrică, parodontologie și estetică dentară.

Medicii din echipa noastră se specializează constant, fiecare pe ramura lui de activitate în stomatologie, pentru a vă putea oferi soluția de tratament potrivită.

Experiența dumneavoastră din cadul clinicii noastre nu are nimic în comun cu sălile de așteptare și examinare dintr-un cabinet dentar tradițional.

Echipamente medicale performante care să vă asigure un maxim de confort, să scurteze timpul de realizare a procedurii și să reducă durerea.

O parte a experienţei plăcute la dentist înseamnă să staţi aşezat comod.

Unit dentar A-dec 500 – Scaunele din cabinetul nostru sunt realizate în Statele Unite și reprezintă cel mai avansat produs creat vreodată de A-dec, cu un aspect stilat și maxim de confort. Preocuparea pentru sănătatea dumneavoastră ne-a împins spre achiziționarea acestor scaune, care se diferențiază foarte mult de cele regăsite în cabinetele sau clinicile din țară. Ştiinţa şi ergonomia se îmbină perfect în acest scaun, conceput pe baza “hărții punctelor de presiune” – include forme cu suport întărit, oferind astfel o susținere confortabilă de-a lungul întregului corp. Detaliile ergonomice fac diferența, permițându-ne să vă oferim servicii de calitate, fără dureri musculare sau articulare ulterioare.

În calitate de pacient al clinicii noastre veţi fi cu adevărat răsfățat!

Siguranța la dentist înseamnă și un control eficient al infecţiei.

Asepsia reprezintă o prioritare pentru clinica stomatologică Pașc Dental, fără excepții, mai ales când vine vorba despre protejarea sursei de apă. Abordarea A-dec este simplă: echipamentele sunt proiectate în așa fel încât apa să rămână curată și în afara pericolului de contaminare, având un sistem special de auto dezinfecție. Deoarece procesul de sterilizare este extrem de important, clinica noastră a ales să achiziționeze cea mai performantă și sigură aparatură de pe piață: sistemul integrat de dezinfecție și sterilizare marca Melag, din Germania, care îmbină calitatea cu respectul pentru cele mai înalte standarde de siguranță, fiind considerat la cel mai înalt nivel tehnic, pe plan mondial. De asemenea, toate piesele de mână sunt prevăzute cu fibră optică pentru o mai bună vizibilitate a medicului stomatolog.

De asemenea, scaunele din cabinet sunt dotate cu monitoare performante și camere intraorale cu rezoluție ridicată.

E timpul pentru o consultaţie?

Aveți o întrebare?