Cabinet Stomatologic Cluj » Pașc Dental
  • Tel: 0264 590 650 - Mobil: 0753 655 228

Cabinet Stomatologic Cluj

La Pașc Dental muncim pentru un zambet sănătos

Înființat în anul 1993, cabinetul stomatologic Pașc Dental din Cluj vă stă la dispoziție cu o echipă de medici dentiști specialiști, tineri, energici, motivați de dorința perfecționării profesionale și ghidați de principiile deontologiei medicale.

Cabinet Stomatologic Cluj Pașc Dental Logo

Considerăm că poți să fii bun în mai multe domenii dar este greu să fii excepțional în toate, astfel încât, fiecare membru al echipei de medici stomatologi, este pregătit și specializat într-o anumită ramură a stomatologiei, pentru a putea oferi cele mai bune soluții de tratament. Interesul constant pentru educație medicală continuă a impus participarea la cursuri postuniversitare și congrese internaționale, echipa de medici fiind astfel la curent cu cele mai noi metode de diagnostic și tratament.

Serviciile Stomatologice:

Ne specializăm continuu pentru a oferi pacienților noștri servicii stomatologice de calitate și credem în utilizarea tehnologiei moderne, ce ne permite obținerea rezultatelor de excepție în domeniul stomatologic. Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu toată gama de servicii stomatologice profesionale: profilaxie și igienă, stomatologie generală, odontologie, protetică dentară, endodonție, ortodonție, implantologie, parodontologie, pedodonție și estetică dentară.

Suntem prietenoși și amabili, vă stăm la dispoziție ori de câte ori aveți nevoie de serviciile noastre și vă răspundem cu plăcere la orice întrebare. Dorim să vă transmitem o stare de siguranță și încredere. Încercăm să tratăm fiecare dinte ca și cum ar fi al nostru, să avem rezultate vizibile peste ani, astfel încât dumneavoastră să fiți permanent mulțumiți. Pentru noi, fiecare pacient este la fel de important și odată intrat în Cabinet este mai mult decât atât, este un prieten pe care vrem să îl ajutăm.